foto

Satu Silvo

  • nar. 2.8.1962 (57 let)
    Sippola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Peräkammarin poika (studentský film)
2016 Onnenonkija
Äpärä
2015 Psykoosi pahenee
Třídní sraz po finsku
2010 Jos rakastat
2009 Ralliraita 1
2006 Joka leikkiin ryhtyy... (studentský film)
2005 Stíny štěstí
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life - a.z.
1997 Pekko ja unissakävelijä
1996 Pekko ja muukalainen
Tie naisen sydämeen
1995 Pekko ja massahurmaaja
1994 Kaikki pelissä
Pekko ja poika
Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Akvaariorakkaus
Pekko aikamiespojan poikamiesaika
1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
1990 Porttikielto taivaaseen
1987 Elvis kissan jäljillä
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Lumikuningatar
Pikkupojat
Zkrocení zlého muže
1985 Kaivatut (studentský film)
Uuno Epsanjassa
1984 Niskavuori
Yöjuttu: Merkitty (TV film)

TV seriály

2019 Muumilaakso (TV seriál)
Taikatalvi (E13)
Näkymätön lapsi (E12)
Kummitustarina (E11)
další epizody (13)
2018 Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Syke (TV seriál)
Kotisynnytys 4/4 (S05E04)
Kotisynnytys 3/4 (S05E03)
Kotisynnytys 2/4 (S05E02)
další epizody (4)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2013 Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Jumitus (E08)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (9)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
Maailmanpolitiikan arkipäivää (E12)
Totuus Pelkovaarasta (E11)
Pelkovaaran pelastajat (E10)
další epizody (12)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Parhaat vuodet (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Ilman kavaluutta (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Hyvä veli (TV seriál)
Ottaako sydämestä? (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)

Dokumentární

2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
1994 Turkan lapset (TV film)

Host

TV pořady

2017 Mad Cook Show (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Rakkauden FAQ (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Liemessä (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
2001 Kirvesmiehet (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 Satua ja totta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace