foto

Ruby O. Fee

  • nar. 7.2.1996 (25 let)
    San Jose, Kostarika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Army of the Dead: The Prequel
2020 Lindenberg! Mach dein Ding
Šlápni na to!
2019 Deine Farbe
Polar
2018 Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
Rosamunde Pilcher: Hledá se chůva (TV film)
2017 Die Ketzerbraut (TV film)
Hard Way: Akční muzikál
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Princ Modřej a víla Lupinka (TV film)
Rockabilly Requiem
Seitenwechsel
Shakespeares letzte Runde (TV film)
Verrückt nach Fixi
Zazy
2015 Když jsme snili
Lovci duchů na ledové stopě
2014 Bibi a Tina
Kein Entkommen (TV film)
2013 Bratrstvo kominíků
Dead
Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
2011 Honba za Hannibalovým pokladem
2010 Lůno

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Falle (S20E04)
2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Heile Familie (S06E05)
2018 Místo činu (TV seriál)
Der kalte Fritte (S49E07)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Anatomie (S02E02)
2016 Místo činu (TV seriál)
Kartenhaus (S47E09)
2013 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Ewige Dunkelheit (S02E02)
Místo činu (TV seriál)
Happy Birthday, Sarah! (S44E32)
2012 Sami proti času (TV seriál)
Zwanzig Uhr (S02E13)
Neunzehn Uhr (S02E12)
Achtzehn Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Sami proti času (TV seriál)
Vierzehn Uhr (S02E07)
Dreizehn Uhr (S02E06)
Zwölf Uhr (S02E05)
další epizody (7)
2010 Lotta & … (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
20:00 (S01E13)
19:00 (S01E12)
18:00 (S01E11)
další epizody (13)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben