foto

Kate Lyn Sheil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Materna
She Dies Tomorrow
2019 Lost Holiday
Relations
The Sound of Silence
White Echo
2018 Mountain Rest
2017 Děkuji za vaše služby
Medvěd Brigsby
Radio Mary
Zlatá střední cesta
2016 Buster's Mal Heart
2015 A Wonderful Cloud
Jako ty
Kiss Kiss Fingerbang
Královna Země
Men Go to Battle
Tears of God
2014 Intimate Semaphores
Listen Up Philip
Super Sleuths
Thanksgiving
The Heart Machine
Young Bodies Heal Quickly
2013 Hellaware
Pollywogs
Svatyně zla
The Apocalypse
2012 Empire Builder
First Winter
Komedie
Nepopsatelný příběh
Někdo tam nahoře mě má rád
Open Five 2
Sun Don't Shine
V/H/S
2011 Autoerotic
Barevné kolo
Green
Happy Life
Silver Bullets
The Zone
You're Next
2010 Gabi on the Roof in July
2009 Impolex
Knife Point

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
High on the Looming Gallows Tree (S01E08)
Easy (TV seriál)
Ano (S03E04)
Zelený servis (TV seriál)
Dongle (S03E07)
2017 Easy (TV seriál)
Drobné krůčky (S02E08)
Outcast (TV seriál)
To the Sea (S02E10)
This Is How It Starts (S02E09)
Alone When It Comes (S02E07)
další epizody (6)
Domek z karet (TV seriál)
62. kapitola (S05E10)
58. kapitola (S05E06)
57. kapitola (S05E05)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Odmítnutí (S01E03)
Přítelkyně (S01E02)
Poprvé (S01E01)
Outcast (TV seriál)
Close to Home (S01E09)
The Damage Done (S01E07)
The Road Before Us (S01E05)
další epizody (5)
2015 Domek z karet (TV seriál)
36. kapitola (S03E10)
32. kapitola (S03E06)
30. kapitola (S03E04)
2014 Domek z karet (TV seriál)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
22. kapitola (S02E09)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 Kate Plays Christine

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Men Go to Battle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky