foto

Craig Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana

TV seriály

2019 Greenleaf (TV seriál)
Original Sin (S04E01)
2016 Greenleaf (TV seriál)
The Baptism (S01E02)
A Time to Heal (S01E01)
2014 Rush (TV seriál)
Don't Ask Me Why (E02)
Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2010 Tara a její svět (TV seriál)
The Family Portrait (S02E09)
Torando! (S02E06)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Unexpected Arrival (S02E12)
The Convertible (S02E11)
další epizody (4)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Plan (S02E08)
The Summer House (S02E07)
další epizody (9)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (10)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
Rodinný portrét (S01E04)
Záležitosti státu (S01E03)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Instruktáž (S02E03)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Čas letí (S05E04)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Temný les (S04E10)
Rozuzlení (S04E01)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soumrak (S03E12)
Místo a čas (S03E07)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Greenleaf (TV seriál)
Episode 18 (S04E18)
Episode 17 (S04E17)
Episode 16 (S04E16)
další epizody (18)
2018 Greenleaf (TV seriál)
The New Life (S03E13)
Day of Reckoning (S03E12)
The End Is Near (S03E11)
další epizody (13)
2017 Greenleaf (TV seriál)
The Pearl (S02E16)
Two by Two (S02E15)
The Father's Will (S02E14)
další epizody (16)
2016 Greenleaf (TV seriál)
What Are You Doing Here? (S01E13)
Veni, Vidi, Vici (S01E12)
Men Like Trees Walking (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky