foto

Betsy Palmer

  • nar. 1.11.1926
    East Chicago, Indiana, USA
  • zem. 29.5.2015 (88 let)
    Danbury, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bell Witch: The Movie
2006 Bloudící duše
2005 Penny Dreadful
1999 Strach
1994 Odhalení
1992 Deep Dish TV (TV film)
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Columbo: Smrt bere jackpot (TV film)
1988 Bohyně lásky (TV film)
Větrné mlýny bohů (TV film)
1982 Pátek třináctého 3 - a.z.
1981 Isabel's Choice (TV film)
Pátek třináctého 2
1980 Pátek třináctého
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)
1959 Ballad of Louie the Louse, The (TV film)
It Happened to Jane
Last Angry Man, The
1958 True Story of Lynn Stuart, The
1957 Šerifská hvězda
1955 Pan Roberts
Queen Bee
The Long Gray Line

TV seriály

2000 FreakyLinks (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1980 Number 96 (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)
2007 Building the Bad House: Making 'Penny Dreadful'
2006 Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
Texas Frightmare Weekend 2006
2005 James Dean: Forever Young
2004 The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
2003 Return to Crystal Lake: Making 'Friday the 13th'
2002 Joan Crawford: The Ultimate Movie Star (TV film)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1960 Candid Camera (TV pořad)
1957 What's It For (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
Masquerade Party (TV pořad)
Today (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace