foto

Matleena Kuusniemi

  • nar. 24.9.1973 (46 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicota
Swingers
Viulisti
2014 Kesäkaverit
2013 Fatima (TV film)
Temné vody
2012 Odhalený přístav
2011 August
Hella W
2009 Pihalla
Viikko ennen vappua
2008 Domov šedých motýlů
Kolmistaan
2006 Mrazivé město
Riisuttu mies
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
Zamrzlá země
2004 Juoksuhaudantie
Onnellisten laiva (TV film)
2003 Raid
Tähtikeinu (TV film)
2000 Automat na lásku
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
Taivaallinen illallinen (studentský film)
1996 Perkeleen Darwin (studentský film)
Ratapenkan ruusu (studentský film)

TV seriály

2020 Modernit miehet (TV seriál)
Ruotsalaiset naapurit (S02E12)
Ihan pelle (S02E11)
Vanha suola janottaa (S02E10)
další epizody (12)
2019 Maanantai (TV seriál)
Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Modernit miehet (TV seriál)
Häät (S01E12)
Saunavuoro (S01E10)
Kanye, Kani ja minä (S01E08)
další epizody (9)
Sorjonen (TV seriál)
Shakkitarina 2/2 (S03E10)
Shakkitarina 1/2 (S03E09)
Nainen peilissä 2/2 (S03E08)
další epizody (9)
Koukussa (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
2018 Sorjonen (TV seriál)
Beze stínu (část druhá) (S02E10)
Beze stínu (část první) (S02E09)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
další epizody (10)
Koukussa (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
další epizody (11)
Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)
2011 Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
Dragon (E08)
další epizody (7)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (12)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Täysin työkykyinen (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)
1998 Sydänten akatemia (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Dokumentární

2008 Kestääkö rakkaus (TV film)

Host

TV pořady

2020 Kultainen Venla (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)