foto

Jon Jon Geitel

  • nar. 16.1.1990 (31 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poissa
2018 Supermorče
2017 95
2016 Love Records - Anna mulle Lovee
2015 Yhdessä
2014 Kristuksen morsian (TV film)
Show ei lopu koskaan
2013 Fatima (TV film)
2011 Maaginen kristalli
Odpadkový princ
2005 Stíny štěstí
2003 Perly a svině

TV seriály

2019 Sorjonen (TV seriál)
Lidská skvrna (S03E01)
2018 HasBeen (TV seriál)
Niklas (S01E01)
Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (10)
2016 Roba (TV seriál)
Neiti Etsivä (S03E04)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Meidän joukkue (E04)
Paikanvaihto (E03)
2011 Erikoispartio (TV seriál)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Perhe (S02E03)
Pelko (S02E02)
další epizody (4)
Parasta aikaa (TV seriál)
Runosuoni sykkii (E02)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Hyviä töitä (S01E10)
Etana etana, näytä sarves (S01E03)
další epizody (4)
Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (5)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Matkalla jossain Suomessa (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Roope Salminen ja Koirat ft. Anna Abreu: Voodoo (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2018 Kymppitonni (TV pořad)
2015 Merta lähemmäs kalaan (TV pořad)
2012 Bilebändi (TV pořad)
Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky