foto

Holly Deveaux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hunter's Moon
2017 Deadly Attraction (TV film)
Smrtící odhalení (TV film)
2014 Big Muddy
Mutant World
2013 Útěk na svobodu
2012 Phantoms, The (TV film)
2011 Unlucky
Vraždy v Lake City (TV film)
2009 Victoria Day

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Code + Artemis + Nuclear + N3mesis (S04E09)
2018 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Familia ante omnia (S03E09)
12 opic (TV seriál)
Zaseknutá deska (S04E03)
2017 The Mist (TV seriál)
The Waking Dream (E09)
The Law of Nature (E08)
Over the River and Through the Woods (E07)
další epizody (7)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Den smíření (S02E16)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Velká arkána (S01E07)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Vzpoura (S06E03)
2014 Spun Out (TV seriál)
2013 Hannibal (TV seriál)
Potage (S01E03)
Hemlock Grove (TV seriál)
What Peter Can Live Without (S01E09)
Measure of Disorder (S01E07)
The Crucible (S01E06)
další epizody (5)
Zločinná mysl (TV seriál)
Cherry Blossoms (S01E09)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Fun with Chemistry (S01E07)
Flashpoint (TV seriál)
Run, Jamie, Run (S04E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krvežíznivost (S04E11)
2010 Baxter (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Faetal Justice (S01E11)
Městečko Haven (TV seriál)
Vyplaveno na povrch (S01E12)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky