foto

Ilkka Vainio

  • nar. 7.10.1960 (59 let)
    Kotka, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vše pro vlast
2011 Enon opetukset (TV film)
2008 Risto Räppääjä
2006 Matti

TV seriály

2011 Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2010 Rock-Suomi (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Big Bang! (TV pořad)
Retrohelmet (TV pořad)
Tangomarkkinat 2015 (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky