foto

Mikko Kouki

  • nar. 14.9.1967 (51 let)
    Lohja, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Viulisti
2017 Neznámý voják
2016 Onnenonkija
2015 Královna Kristýna
Vares - Sheriffi
2013 8-Ball
Vše pro vlast
2012 Odhalený přístav
Sano kiitos ja tanssi
2011 Kam jsme kdysi šli
2009 Älä ruoki lamaa (TV film)
2008 8 päivää ensi-iltaan
Blackout
Jungle of Dreams (TV film)
Rozkaz
2007 Kello & Kulta
Legenda o Vánocích
Omenapora
Pysäkki
Talolliset.fi
2006 Riisuttu mies
Unna a Nuuk
2005 Holka, ty jsi hvězda
Zamrzlá země
2002 Kuutamolla
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Iso poika (studentský film)
1996 Samaa verta (studentský film)
1992 Minun punainen palloni (studentský film)
Töpärin kingi (TV film)
1991 Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
Petoksen kehät (TV film)
1990 Porttikielto taivaaseen
1989 1249 km
1988 Pohjanmaa
Päivä vain (studentský film)

TV seriály

2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Paritanssia (E04)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Jatkoaika (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1995 Harjunpää ja heimolaiset (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
1993 Pappa rakas (TV seriál)

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari
2007 Näin tehtiin Joulutarina (TV film)

TV pořady

2016 Grillit huurussa (TV pořad)
2014 Myyntimies Jethro (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Hilander-TV (TV pořad)
Lamastalgia (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2004 SF-studio (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
1986 Pilat palat pois (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Odhalený přístav
2006 Mrazivé město

TV seriály

2003 Irtiottoja (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace