foto

Antero Mertaranta

  • nar. 17.1.1956 (64 let)
    Hyvinkää, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Skoro 18 - a.z.
2011 Maailmanmestarit 2011
2004 Juoksuhaudantie
2003 Raid
2000 Automat na lásku - a.z.
1997 Tiina, tule takaisin (studentský film)

TV seriály

2001 Seitsemän (TV seriál)
Viikko protestiaikaa kulunut (E03)
Torstaiaamu 5 yötä arvonnan jälkeen (E02)

Dokumentární

2010 Ihanaa Leijonat ihanaa! (TV film) - a.z.
2008 Kahdeskymmeneskuudes kevät (TV film) - a.z.
Tuhansien heittojen tarina (TV film) - a.z.
2000 Löylyn veljet
1995 Den Glider in - Mestarit! (TV film)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2016 Mertaranta ja legendat (TV pořad)
2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2011 Hjalliksen kanssa (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2006 Ennätystehdas (TV pořad)
2005 Eurovision laulukilpailu 2005 - Suomen Karsinta (TV pořad)
Venla 2004 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Eurovision laulukilpailu 2004 - Suomen karsinta (TV pořad)
Muisti palaa pohjaan (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
PreGame - Gaala 2003 (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky