foto

Sanna Saarijärvi

  • nar. 10.2.1970 (50 let)
    Viiala, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Manne Menuetti Route 66
1996 Tie naisen sydämeen
1994 Kesäyön unelma (TV film)
1993 Akvaariorakkaus
Jänis (TV film)
1991 Iskelmäprinssi

TV seriály

2019 Maanantai (TV seriál)
2016 Roba (TV seriál)
Kunnian miehet (S03E03)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)
další epizody (10)
2012 Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (6)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Rapman (TV seriál)
1994 Mikset sä soita? (TV seriál)
Kevään tunnelmia (E06)
Matkalaiset (E05)
Kilpailua (E04)
další epizody (6)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Sankari (E03)

Host

TV pořady

2006 Kohtauspaikka: Luokkakuva (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
2004 Liemessä (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
Unelmakämppä (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
Kuutamolla (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1998 Pictionary (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)
1991 Frank Pappa Show (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky