foto

Osvaldo Dragún

  • nar. 7.5.1929
    Entre Ríos, Argentina
  • zem. 14.6.1999 (70 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film) - divadelní hra
1969 Amoretta - Pieni lemmenviisu (TV film) - divadelní hra
1968 Teatterituokio: Tarinoita kerrottavaksi (TV film) - divadelní hra
1965 Viitospöydän nuoripari (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1996 Canción de amor (TV seriál) - povídka

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky