foto

Vilhelm Moberg

  • nar. 20.8.1898
    Moshultamåla, Kalmar län, Švédsko
  • zem. 8.8.1973 (74 let)
    Grisslehamn, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1972 Nová země - kniha
1971 Vystěhovalci - kniha
Änkeman Jarl (TV film) - kniha
1968 Teatterituokio: Leskimies Jarl (TV film) - kniha
1945 Mans kvinna - kniha
Änkeman Jarl - kniha
1942 Rid i natt! - kniha
1939 Gläd dig i din ungdom - kniha

TV seriály

1985 Rid i natt! (TV seriál) - kniha
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál) - kniha
1976 Raskenové (TV seriál) - kniha
1973 Din stund på jorden (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Domaren (TV film)
1967 Marknadsafton (TV film)
1966 Kvinnas man (TV film)
1960 Soudce
1959 Vår ofödde son (TV film)
1945 Änkeman Jarl
1942 Rid i natt! - scénář, divadelní hra
1939 Gläd dig i din ungdom
1932 Kärlek och kassabrist - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky