foto

Ariana Richards

  • nar. 11.9.1979 (39 let)
    Healdsburg, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vlkodlak: zabijácký virus (TV film)
2007 '77
2001 Chvění 3
1998 Přerušené ticho (TV film)
1997 Královský hřebec (TV film)
Ztracený svět: Jurský park
1996 Volání divočiny: Nové dobrodružství (TV film)
1995 Angus
1993 Jurský park
1992 Proti její vůli (TV film)
Timescape (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1990 Chvění
Incident (TV film)
Spaced Invaders
1989 Jiskra
Tvář nepřítele
1988 Dostanu tě, syčáku
1987 Into the Homeland (TV film)

TV seriály

2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
1989 Island Son (TV seriál)

Dokumentární

2001 Beyond Jurassic Park
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace