foto

Ariana Richards

  • nar. 11.9.1979 (41 let)
    Healdsburg, California, USA

Kontakt

  • Ariana Richards
    Gallery Ariana
    P.O. Box 5492
    Salem, OR 97304
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2017 '77
2013 Vlkodlak: zabijácký virus (TV film)
2001 Chvění 3
1998 Přerušené ticho (TV film)
1997 Královský hřebec (TV film)
Ztracený svět: Jurský park
1996 Volání divočiny: Nové dobrodružství (TV film)
1995 Angus
1993 Jurský park
1992 Proti její vůli (TV film)
Timescape (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1990 Chvění
Incident (TV film)
Vesmírní nájezdníci
1989 Jiskra
Tvář nepřítele
1988 Dostanu tě, syčáku
1987 Into the Homeland (TV film)

TV seriály

2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
1989 Island Son (TV seriál)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
And Then There Was One (S02E16)

Dokumentární

2020 Tremors: Making Perfection
2001 Beyond Jurassic Park