foto

So-min Jeon

  • nar. 7.4.1986 (34 let)
    Kojang, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Reobeu col
2006 Sinderella

TV seriály

2019 Saengilpyeonji (TV seriál)
2018 Keuroseu (TV seriál)
Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2017 Aetaneun lomaenseu (TV seriál)
2016 1%ui eoddungut (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Honsulnamnyeo (TV seriál)
2015 Naeildo seungri (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2014 Eommaui jungwon (TV seriál)
Hanyeodeul (TV seriál)
Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2013 Orora gongjoo (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
Yeongdeok woomeonseu sileumdan (TV seriál)
2010 Gichalbirok (TV seriál)
Jeongkeulpiswi2 (TV seriál)
Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Edeonui dongjjok (TV seriál)
2004 Abeojiui bada (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 니가 알던 내가 아냐 V2 (TV pořad)
2018 미추리 8-1000 (TV pořad)
2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky