foto

Timo Virkki

  • nar. 31.7.1943
    Helsinki, Finsko
  • zem. 5.4.2006 (62 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Naimakauppoja (TV film)
Neznámý voják
1981 Muistoja Elmosta (TV film)
1980 Teatterituokio: Iltamien jälkeen (TV film)
1979 Ateria (TV film)
HIFK-TPS (TV film)
Matti Väkevä (TV film)
1977 Lohikäärme (TV film)
Ottakaa varas kiinni!
Rikottu ruukku (TV film)
1976 Aikapoika ja mono (TV film)
Ennen auringonlaskua (TV film)
Ilokylän isot pojat (TV film)
Manillaköysi (TV film)
Teatterituokio: Oi säästöpankin virkailija, oi rakastettuni (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
Mun mummoni muni mammani (TV film)
1972 Hiekkakuningas (TV film)
Naurubussi (TV film)
Rautapää Kaarle (TV film)
Teatterituokio: Keittiö (TV film)
Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
Teatterituokio: Morsiuspari (TV film)
Äiti tekee satua (TV film)
1971 Kotimuistutus (TV film)
1970 Sitkeä Geronimo
Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Teatterituokio: Kunnioittava portto (TV film)
Virrensiru (TV film)
1969 Viisitoista narua rahaa (TV film)
1968 Hyväntahtoinen poliisikomisario (TV film)
Pelin säännöt (TV film)
Uhkapeli (TV film)
1967 Federicon kuolema (TV film)
Yö ja päivä (TV film)

TV seriály

1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
1978 Vonkalat (TV seriál)
1976 Kumpi hallitsee - ihminen vai alkoholi (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)
Toimittaja (TV seriál)

Dokumentární

1972 Orjan poika (TV film)
1967 Kansanvakuutus turvanamme

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1975 Omat jutut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace