foto

Anita Heikkinen

  • nar. 1.5.1939 (80 let)
    Peltamo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Jäähyväiset presidentille
1986 Maailman paras (TV film)
1984 Aikalainen
1978 Miten meitä on opetettu mielistelemään (TV film)
Män kan inte våldtas
Perintö (TV film)
1976 Pyhä perhe
1975 Talvinen tarina (TV film)
1974 Mika (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
1973 Amalia (TV film)
1972 Teatterituokio: Morsiuspari (TV film)
1971 Magdaleena ja maailman lapset (TV film)
1970 Hyvästi Mansikki (TV film)
Mimmi Paavaliina (TV film)
Teatterituokio: Potilas (TV film)
1969 Ilokylän tenavakoulussa (TV film)

TV seriály

1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1976 Kumpi hallitsee - ihminen vai alkoholi (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)

Dokumentární

1977 Toukokuun 1. päivä (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky