foto

Matti-Juhani Karila

  • nar. 15.8.1940 (79 let)
    Lieksa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
1978 Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan (TV film)
1977 Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
1976 Teatterituokio: Oi säästöpankin virkailija, oi rakastettuni (TV film)
Terveisiä Dorikselta (TV film)
1975 Simpauttaja (TV film)
Teatterituokio: Mörri (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
Vastamyrkky (TV film)
1972 Oman itsensä herra (TV film)
1971 Mareena (TV film)
Teatterituokio: Hautajaiset (TV film)
1970 Pommitamme Pasilasta (TV film)
Teatterituokio: Mun nimi on Minna (TV film)
Teatterituokio: Nyrkkeilijä (TV film)

TV seriály

1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1984 Enkeli lensi ohi (TV seriál)
Läskiperunapasteija (TV seriál)
1983 Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
1982 Käännekohtia (TV seriál)
1981 Kevyesti kesäajassa (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1974 Soittorasia (TV seriál)
1973 Huumorin koulu (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1967 Pidättekö ostereista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky