foto

Simeon Rabinowitsch

  • nar. 23.10.1948 (71 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Sibelius
1977 Lapsikullat (TV film)
1973 Sensuela
1972 Niilon oppivuodet
1970 Muurahaispolku
Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film)
Tilapää (TV film)

TV seriály

2003 Varjo vain - savolainen eurodekkari (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

1981 Ystäväni Ilmarinen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky