foto

Hae-mi Park

  • nar. 28.1.1965 (54 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lomaeui hyooil
2013 Chungchunjungdam
2010 Nae namjaeui Sooni

TV seriály

2018 Mohitto (TV seriál)
Naraolla (TV seriál)
2017 Dalkchigo seumaesing (TV seriál)
Mugunghwa kkoti piseossseubnida (TV seriál)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
2015 Balchighage gogo (TV seriál)
Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
2014 Ahnaeseukaendeul - Barami boonda (TV seriál)
Bomiui bang (TV seriál)
Dalrae dwaen, Jangkook: 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
Se yeoja gachoolsodong (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Hakgyo 2013 (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Gaeineui chwihyang (TV seriál)
Useora donghaeya (TV seriál)
2009 Dahamgge chachacha (TV seriál)
2008 Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
2005 Haneulisiyeo (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 박진영의 파티피플 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace