foto

Jim High

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zraněná srdce
2017 Borg/McEnroe
Nevlastní oči (studentský film)
V utajení
2015 Abschussfahrt
Dcera čarodějky
The Honourable Rebel
2014 Serena
The Lost Legion (TV film)
2013 Ledová archa
2012 ATM
2009 Masterwork (TV film)
2008 Tobruk

TV seriály

2020 Dopis pro krále (TV seriál)
To je ale zlatíčko! (E02)
Bouřkové mraky připlouvají (E01)
2019 Bez vědomí (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
Carnival Row (TV seriál)
Some Dark God Wakes (S01E01)
Soumrak templářů (TV seriál)
Death Awaits (S02E07)
Blood Drenched Stone (S02E06)
Road to Chartres (S02E05)
další epizody (7)
2018 Lore (TV seriál)
Mary Webster: The Witch of Hadley (S02E05)
Soumrak templářů (TV seriál)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
The Pilgrimage of Chains (S01E06)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
12 opic (TV seriál)
Zlodějka (S03E09)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2020 (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Dobrý voják (S01E04)
Výhodný obchod (S01E03)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Animals (S01E07)
České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Legitimita (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky