foto

Jim High

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
Nevlastní oči (studentský film)
V utajení
2015 Abschussfahrt
Dcera čarodějky
The Honourable Rebel
2014 Serena
The Lost Legion (TV film)
2013 Ledová archa
2012 ATM
2009 Masterwork (TV film)
2008 Tobruk

TV seriály

2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
The Pilgrimage of Chains (S01E06)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
12 opic (TV seriál)
Thief (S03E09)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2020 (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Dobrý voják (S01E04)
Výhodný obchod (S01E03)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Animals (S01E07)
České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Legitimita (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace