foto

Glauco Onorato

  • nar. 7.12.1936
    Turin, Piedmont, Itálie
  • zem. 31.12.2009 (73 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Chi nasce tondo
2007 Princezna z předměstí (TV film)
2006 Voce alta, A (TV film)
2004 Colori della vita, I (TV film)
Luisa Sanfelice (TV film)
2002 Sant'Antonio di Padova (TV film)
2001 Le ali della vita 2 (TV film)
1993 Ispettore Sarti, L' (TV film)
Villa Maltraversi (TV film)
1990 Donne armate (TV film)
1984 Due prigionieri, I (TV film)
1983 Parole e sangue (TV film)
1980 Cukr, med a feferonka
Klec bláznů II
Stark System
1977 Altra metà del cielo, L'
Na plný plyn
Obejmi mě, táto!
1976 Maria R. e gli angeli del Trastevere
Velké vydírání
1975 Tmavě červená
Zasažena náhlým blahobytem
1974 Karambol 2
Wer stirbt schon gerne unter Palmen?
1973 Cinque giornate, Le
Fra' Tazio da Velletri
Troppo rischio per un uomo solo
1972 L'ultimo uomo di Sara
1971 Incontro
W Django!
1970 Slunečnice
1969 Boot Hill
1967 John il bastardo
Magnifico Texano, Il
1966 Piacevoli notti, Le
1965 La Rivincita di Ivanhoe
1964 Amori pericolosi
Bene mio core mio (TV film)
Grandi camaleonti, I (TV film)
1963 Delitto e castigo (TV film)
Giacobbe, l'uomo che lottò con Dio
I tre volti della paura
1962 Sceicco rosso, Lo
1960 I baccanali di Tiberio
1959 Spavaldi e innamorati

TV seriály

2006 Questa è la mia terra (TV seriál)
2001 Cento vetrine (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1996 Uno di noi (TV seriál)
1992 Chobotnice 6 (TV seriál)
1989 Grande cabriole, La (TV seriál)
1982 Inverno al mare (TV seriál)
1980 Bambole: scene di un delitto perfetto (TV seriál)
1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1974 Assassinio dei fratelli Rosselli, L' (TV seriál)
Canossa (TV seriál)
Nucleo centrale investigativo (TV seriál)
Processo al generale Baratieri per la sconfitta di Adua (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
Porta sul buio, La (TV seriál)
1972 Joe Petrosino (TV seriál)
1971 Život Leonarda Da Vinci (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1969 Fratelli Karamazov, I (TV seriál)
1968 Freccia nera, La (TV seriál)
1967 Caravaggio (TV seriál)
I promessi sposi (TV seriál)
Il triangolo rosso (TV seriál)
1965 Život Dantův (TV seriál)
1964 Miserabili, I (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace