foto

Gerrit Graham

  • nar. 27.11.1949 (70 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cove Road
2009 Au Pair 3 aneb Dobrodružství v ráji (TV film)
2008 Stick It in Detroit
2007 Chaotická Ana
2005 Building Girl
1998 Jediná správná věc
Milostný dopis (TV film)
1996 Demolice
Kouzelné zrcadlo 2: Kachní hra
Zakázaná krása (TV film)
1995 Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)
Favorite Deadly Sins (TV film)
The Break
1994 Moje druhá láska
V zajetí rocku (TV film)
1993 Dospívání po americku
Experiment Philadelphia 2
Love Matters (TV film)
1992 Mistr kickboxu
První rodinná spermabanka
1990 Dětská hra 2
Marťani, jděte domů
Vůně cyklonu
1989 CHUD II.
Gang of Four (TV film)
Hrbáč na univerzitě
Malá mořská víla
Policejní akademie 6: Město v obležení
1987 Milostné hrátky (TV film)
Ostrov živých
Search for Animal Chin, The
Walker
1986 Chlapec - krysa
Last Resort
Obchoďák smrti
TerrorVision
1985 Muž s červenou botou
Zabijáci
1984 Americký mogul (TV film)
1983 New Magic
1982 Class Reunion
Soup for One
1981 Příšera nebyla milá
1980 Ojetá auta
1979 Home Movies
Old Boyfriends
1978 Děvčátko
1977 Ďábelské sémě
1976 Bobbie Jo and the Outlaw
Cannonball
Dynasty (TV film)
Special Delivery
TVTV Show, The (TV film)
Tunnel Vision
Vražda na ulici (TV film)
1975 Black Bart (TV film)
Strange New World (TV film)
The Hatfields and the McCoys (TV film)
1974 Fantom ráje
Strange Homecoming (TV film)
1972 Beware! The Blob
1970 Ahoj, mami!
1968 Greetings

TV seriály

2005 Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome Home (S06E19)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Slaughter (S12E19)
2000 Znovu na světě (TV seriál)
The Eggman Cometh (E22)
The Bugmeister, Part Bee (E21)
The Bugmeister (E20)
další epizody (12)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
I've Grown Accustomed to His Face (E10)
By the Light of the Moon (E09)
Pulp Turkey (E08)
další epizody (10)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Tabloid (S08E23)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přání smrti (S02E18)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Znamení a předtuchy (S01E14)
Gargoyles (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
The Critic (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
Růžový panter (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stíhání oběti (S01E05)
Superman (TV seriál)
1992 Fievelův americký ocásek (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Opera (S04E09)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Stat (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Odvaha (S04E14)
1990 Parenthood (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Sugar and Spice (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Nutt House, The (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Man Who Was Death (S01E01)
1988 China Beach (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Children of Jamestown (S01E02)
Likely Stories, Vol. 2 (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)