foto

Ho-joon Son

  • nar. 27.6.1984 (35 let)
    Kwangdžu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seutella
2019 Keuge doil nom
2015 Bimil
Sseuri sseommeo nait
2014 Bigmaechi
2010 Gosa doo beonjjae iyagi : kyosaengsilseub
2009 Balam
2008 Gosa: pieui joonggangosa

TV seriály

2020 Bigineogein (TV seriál)
2019 Nooni Booshige (TV seriál)
2018 Nae duie teriuseu (TV seriál)
2017 Gobaek bubu (TV seriál)
Mannage hae, joooh (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
2014 Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
2010 Keopi hawooseu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Ggotboda cheongchun (TV pořad)
Samsi sekki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky