foto

Dong-geun Yoo

  • nar. 18.6.1956 (64 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Gamunui youngkwang 5 : gamunui gwihan
2011 Athena: Bohyně války
Kyeoljeongjeok hanbang
2004 Eoggaedongmu
2003 Cheotsarang sasu gwolgidaehoe
2002 Gamunui yeonggwang

TV seriály

2019 Deo baengkeo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Kati sallaeyo (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaeun ibal (TV seriál)
2014 Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Jeong Do-jeon (TV seriál)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Mindeulre gajok (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Ahnae (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
Rooki (TV seriál)
1999 Namui sokdo moreugo (TV seriál)
1998 Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Yongmangui bada (TV seriál)
1996 Aein (TV seriál)
Yongui nunmul (TV seriál)
조광조 (TV seriál)
1995 Jang Nok-su (TV seriál)
1993 Daekui nampyeoneun eotteosipnikka (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 자연스럽게 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky