foto

Rita Tallós

  • nar. 22.4.1961 (58 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 9 és 1/2 randi
2003 Szerelemtől sújtva
2002 Szerelem utolsó vérig
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)
Halállista (TV film)
Margarétás dal (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Kaméliás hölgy (TV film)
Kard és kocka (TV film)
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1984 Yerma
1982 Cha-Cha-Cha

TV seriály

2015 Szérum (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Szomszédok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky