foto

Katja Herbers

  • nar. 19.10.1980 (39 let)
    Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Rotterdam, I Love You
2019 De Kuthoer (TV film)
2017 Weg van jou
2015 Mannenharten 2
2014 De onderkoning: strijd om de grondwet
Toen was geluk heel gewoon
Tůň
2013 Mannenharten
2012 Bram neposeda
Süskind
2011 Můj dědeček lupičem
Sonny Boy
2010 Loft
2009 Amsterdam
Bouře
Life Is Beautiful (TV film)
2007 Timboektoe
Trage liefde
2006 Uitverkorene, De (TV film)
2004 Bijlmer Odyssee (TV film)
Zinloos (TV film)
2003 Kees de jongen
Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
Štětcem osudu (TV film)
2002 Pietje Bell

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Book 27 (S01E13)
Justice x 2 (S01E12)
Room 320 (S01E11)
Westworld (TV seriál) - herec, a.z.
Decoherence (S03E06) - a.z.
The Mother of Exiles (S03E04)
2019 Evil (TV seriál)
7 Swans a Singin (S01E10)
Exorcism, Part 2 (S01E09)
2 Fathers (S01E08)
další epizody (10)
2018 Westworld (TV seriál)
Vanishing Point (S02E09)
Kiksuya (S02E08)
Phase Space (S02E06)
další epizody (6)
2017 Manhunt (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (S01E08)
Lincoln (S01E07)
Abri (S01E05)
další epizody (4)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Licence (S03E06)
Dobrý den, Melbourne (S03E04)
2015 Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Born Again (S03E06)
Dimebag (S03E04)
Baggage (S03E02)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
Divorce (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2002 Vloer op, De (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2005 Cinéma Invisible - Het Boek