foto

Ahti Kuoppala

  • nar. 17.7.1930 (89 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Suden arvoitus
2004 Střihač psích drápů
2000 Kekkosen kaveri (TV film)
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)
Puu kulkee (TV film)
1997 Lunastus
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1994 Pekko ja poika
1991 Pirtua pirtua
1989 Punaiset purjeet (TV film)
Zimní válka
1988 Nuoruuteni savotat
Petos
1987 Niskavuoren Heta (TV film)
1986 Akallinen mies
Valkoinen kääpiö
1984 Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
1983 Akaton mies
Kaksi päivää, kaksi yötä (TV film)
1982 Vlčí léto laponského mlynáře
1981 Tie (TV film)
1979 Natalia
1978 Itikkaharjun saatana (TV film)
1977 Zajícův rok
1976 Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
1975 Simpauttaja (TV film)
1972 Se tavallinen tarina (TV film)
1971 Mareena (TV film)
Pikasuutarin Esko (TV film)
1965 Hopeapislaakinen syöskumipiippu (TV film)
Silmänkääntäjä - Eli Jussi Oluvisen matka Hölmölään (TV film)

TV seriály

2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
Maailmanpolitiikan arkipäivää (E12)
Totuus Pelkovaarasta (E11)
Pelkovaaran pelastajat (E10)
další epizody (8)
1998 Vain muutaman huijarin tähden (TV seriál)
Kovaa peliä Kuusniemellä (E06)
Huutoa ja uhkauksia (E05)
Kiisken kanssa kalassa (E04)
další epizody (6)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1990 Fasaanit (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
Saastamoisen poika (TV seriál)
Loppusuudelma (E06)
Tavataan viikon päästä (E05)
Asiakas karkuteillä (E04)
další epizody (6)
Talvisota (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1978 Vonkalat (TV seriál)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1966 Kiurunkulma (TV seriál)
1964 Verinen lyhty (TV seriál)

Dokumentární

1995 Esiripun takaa (TV seriál)
1983 Päänsä siinä menettää, sanoi komisario (TV film)

Host

TV pořady

1999 Kokkisota (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky