foto

Tuukka Temonen

  • nar. 20.4.1975 (45 let)
    Nastola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Aika jonka sain
2018 Valmentaja
2016 Teit meistä kauniin
2006 Stand up - Ryhmä Komedia Dynamo: Ensimmäinen painos

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2014 Kahden polven treffit (TV seriál)
Presidentintekijät
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
Plan Suomi 10 vuotta
2004 Arman reilaa (TV seriál)
2003 Making of 'Pahat pojat'
The McCoys Show (TV seriál)

TV pořady

2014 Onks noloo (TV pořad)
2006 Fabio & Fabrizio (TV pořad)
Sota & rauha (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Diili+ Johtoryhmä (TV pořad)
Get Up, Stand Up (TV pořad)
Loman tarpeessa (TV pořad)

Hudební videoklipy

2000 Apulanta: Reunallat (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Valmentaja
2016 Teit meistä kauniin

Dokumentární

2014 Presidentintekijät
2003 Making of 'Pahat pojat'
The McCoys Show (TV seriál)

TV pořady

2006 Fabio & Fabrizio (TV pořad)

Hudební videoklipy

2000 Apulanta: Reunallat (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Aika jonka sain

Dokumentární

2014 Presidentintekijät

Hudební videoklipy

2000 Apulanta: Reunallat (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teit meistä kauniin

TV seriály

2013 #lovemilla (TV seriál)

Dokumentární

2018 Näin tehtiin Valmentaja -elokuva (TV film)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)

Hudební videoklipy

2000 Apulanta: Reunallat (hudební videoklip)

Koncert

2004 Apulanta Singlet (koncert)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Teit meistä kauniin

Dokumentární

2014 Presidentintekijät

TV pořady

2006 Fabio & Fabrizio (TV pořad)
Pokerimestari 2006 (TV pořad)
Sota & rauha (TV pořad)
2005 Get Up, Stand Up (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2014 Presidentintekijät
2013 Sel8nne
2012 Rouva Presidentti
2004 Arman reilaa (TV seriál)

TV pořady

2005 Loman tarpeessa (TV pořad)
2004 Outolintu (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
Tuttu juttu Show (TV pořad)
2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Arman LIVE (TV pořad)
Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2013 Sarasvuo (TV pořad)
2010 Lamastalgia (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2003 Kaisaniemi POP 2003 (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
Ylen hyvä (TV pořad)
2001 Pop-komissio (TV pořad)
1997 Jyrki Video Awards 97 (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky