foto

Myroslav Slabošpyckyj

  • nar. 17.10.1974 (45 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Sundance FF

  • 2015 - (Cena Mahindra za celosvětovou filmovou tvorbu)

Los Angeles Film Critics Association

  • 2015 -Kmen (Nejlepší cizojazyčný film)

European Film Awards

  • 2014 -Kmen (Objev roku - Cena kritiky)
  • 2013 -Jaderný odpad (Nejlepší krátkometrážní film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Kmen
2012 Jaderný odpad
2010 Hluchota
2009 Diagnóza
2006 Intsydent

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kmen
2012 Jaderný odpad
2010 Hluchota
2009 Diagnóza

Producentská filmografie

Filmy

2014 Kmen

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky