foto

Hae-seong Kwon

  • nar. 23.5.1979 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deot
2016 P.S. geol
2015 Lanjeri salinsageon
2012 90 bon
2006 Yeoreumi gagjeone
2005 B-hyeong namjachingu
2004 Sseom
2003 Oh! haepi dei
2002 Gimgeubjochi 19ho

TV seriály

2018 Byuti insaideu (TV seriál)
2017 Huimangsosaengsa goyongssi (TV seriál)
2016 Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
Gwishinboneun hyungsa cheoyong (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2012 Hieolo (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
2009 Boseok bibimbap (TV seriál)
Miseseutawoon nampyeoni jookeossda (TV seriál)
2008 Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
2002 Orenji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky