foto

Dario Fo

  • nar. 24.3.1926
    Sangiano, Lombardie, Itálie
  • zem. 13.10.2016 (90 let)
    Milán, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Matka Reimsiin (TV film) - divadelní hra
1992 Manželstvo na cimpr - campr (TV film)
1988 De Tijger (TV film)
Eerste mirakel van kindeke Jesus, Het (TV film)
1983 Accidental Death of an Anarchist, The (TV film) - divadelní hra
1982 Hohn der Angst (TV film)
Yksinäinen nainen (TV film) - divadelní hra
1979 Platiť sa nebude (TV film) - divadelní hra
1976 Als schilders konden spreken (TV film)
1965 Alaston mies ja mies frakissa (TV film) - divadelní hra
1964 Anteeksiantamatonta huolimattomuutta (TV film) - divadelní hra
Kaikki vorot eivät tule varkaisiin (TV film) - divadelní hra
Maalareilla ei ole muistoja (TV film) - divadelní hra
1957 Vzpomínka na Itálii
1955 Rosso e nero
Svitato, Lo

TV seriály

1984 I kväll Dario Fo (TV seriál)
1979 Mesélő városok (TV seriál)
Róma (E04)
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra

Divadelní záznam

1986 Offene Zweierbeziehung (divadelní záznam) - divadelní hra

Scénografická filmografie

Filmy

2003 Matka Reimsiin (TV film)
1957 Rascel-Fifì

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Matka Reimsiin (TV film)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky