foto

Belinda Balaski

  • nar. 8.12.1947 (71 let)
    Inglewood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2001 Vampire Hunters Club, The
1998 Malí válečníci
Osiris: Vesmírná kronika (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Panna nebo orel
1996 Svůdná nenávist (TV film)
1993 Matiné
1990 Gremlins 2
1987 Amazonky na Měsíci
Deadly Care (TV film)
Hrdí muži (TV film)
1985 Badatelé
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Gremlins
1981 Kvílení vlkodlaků
1979 Mrs. R's Daughter (TV film)
Up Yours
1978 Piraňa
Till Death
1977 Having Babies II (TV film)
1976 Bobbie Jo and the Outlaw
Cannonball
The Food of the Gods
1975 Death Scream (TV film)
Force Five (TV film)
1974 Black Eye
Locusts (TV film)

TV seriály

1994 Rebel Highway (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantastická cesta (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Dokumentární

2014 That Guy Dick Miller
2003 Unleashing the Beast: Making 'The Howling'
1981 Making a Monster Movie: Inside 'The Howling' (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace