foto

Tim Bentinck

  • nar. 1.6.1953 (65 let)
    Tasmania, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doctor Who: Shada (TV film)
Us and Them
uk18
2016 Reg (TV film)
The No Hopers (TV film)
2015 Redistributors
2013 Gangsta Granny (TV film)
Lucan (TV film)
2012 Fast Girls
2011 Gnomeo & Julie
Rule Number Three
2008 Kis Vuk
2004 Den D (TV film)
Frances Tuesday (TV film)
Jarmark marnosti
2002 Stahující se mračna (TV film)
2001 Enigma
1996 Večer tříkrálový
1995 Strike Force (TV film)
1993 Sharpovi střelci (TV film)
1992 Rok komety
1987 Out of Order
1984 Winter Flight
1983 Piráti z Penzance
1979 Ffolkes

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
The Madmans Trial (E03)
The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2016 Rillington Place (TV seriál)
Reg (E03)
Ethel (E01)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2014 Hra (TV seriál)
2013 Drákula (TV seriál)
Rozbřesk věčné noci (E04)
The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Prince Among Men, A (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1981 Smuggler (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

1997 New Window Pane, A
1986 Man-Eaters of Kumaon (TV film)
1975 Arena (TV seriál)

TV pořady

1983 Through the Keyhole (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace