foto

Alison La Placa

  • nar. 16.12.1959 (59 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Nathan's Choice (TV film)
1991 In the Nick of Time (TV film)
1990 Blázinec
1986 Druhé podání (TV film)
1985 Fletch
Murder: By Reason of Insanity (TV film)
1984 Odysea rockových mimozemšťanů
1983 Diner (TV film)
Listen to Your Heart (TV film)

TV seriály

2014 Máma (TV seriál)
Forged Resumes and the Recommended Dosage (S02E04)
2011 Man Up (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
O.C. (TV seriál)
The Groundhog Day (S04E12)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vězení (S08E22)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
Temporarily Yours (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Na tahu (S04E09)
Upoutaný Chandler (S04E03)
Domeček pro panenky (S03E20)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Tom (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Stat (TV seriál)
1989 Open House (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Suzanne Pleshette Is Maggie Briggs (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace