foto

Ruth Rendell

  • nar. 17.2.1930
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.5.2015 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 The Keys to the Street - kniha
2014 Une nouvelle amie - kniha
2006 Žádná noc není dost dlouhá (TV film) - kniha
2004 Družička - kniha
2003 Inquiétudes - kniha
2001 Betty Fisherová a další příběhy - kniha
1997 Na dno vášně - kniha
1995 Slavnost - kniha
1994 Dark Adapted Eye, A (TV film) - kniha
1993 Gallowglass (TV film) - kniha
1991 Der Mann nebenan - kniha
1989 Tree of Hands - kniha
1988 Affair in Mind, An (TV film) - kniha
1986 Judgment in Stone, A - kniha
1976 Diary of the Dead - kniha

TV seriály

2012 13 Steps Down (TV seriál) - kniha
1992 Fatal Inversion, A (TV seriál) - kniha
1989 Le masque (TV seriál) - kniha
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál) - kniha
1985 Screen Two (TV seriál) - kniha
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace