foto

Michelle Morgan

  • nar. Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 It Happened in L.A.
2012 Imogene
2011 Cinema verite (TV film)
2006 December Ends
2002 Nancy Drew (TV film)
1999 Nikdy se nevzdat

TV seriály

2003 Kid Notorious (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah za kamerou (S01E21)
2002 American Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Režijní filmografie

Filmy

2017 It Happened in L.A.
2013 K.I.T.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky