foto

Glória Pires

  • nar. 23.8.1963 (57 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Suspeita
2015 Linda de Morrer
Nise: Srdce bláznovství
Pequeno Dicionário Amoroso 2
2014 Irmã Dulce
2013 Dosáhnout na měsíc
2009 Lula, o Filho do Brasil
Se Eu Fosse Você 2
É Proibido Fumar
2007 Primo Basílio
2006 Se Eu Fosse Você
2001 A Partilha
1997 Pequeno Dicionário Amoroso
1995 Quatrilho, O
1988 Jorge, um Brasileiro
1987 Besame Mucho
1984 Paměti z vězení
1982 Indiánka, dcera slunce

TV seriály

2019 Éramos Seis (TV seriál)
2015 Babilônia (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Guerra dos Sexos (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2005 Belíssima (TV seriál)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
1999 Suave Veneno (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1993 Mulheres de Areia (TV seriál)
1991 Dono do Mundo, O (TV seriál)
1990 Mico Preto (TV seriál)
1988 Vale Tudo (TV seriál)
1985 Tempo e o Vento, O (TV seriál)
1984 Partido Alto (TV seriál)
1980 Água Viva (TV seriál)
1978 Dancin' Days (TV seriál)
1976 Duas Vidas (TV seriál)
1973 Semideus, O (TV seriál)
1972 Selva de Pedra (TV seriál)
1968 Muralha, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky