foto

T.J. Linnard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Rocksteady
2007 Pocit viny

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Help is Not Coming (S02E03)
7.1 (S02E02)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svazující pouto (S14E10)
2015 Code Black (TV seriál)
We Plug Holes (S01E02)
Minority Report (TV seriál)
Zlodějská čest (E06)
2014 Hledání (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Raw Deal (S05E07)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace