foto

Malcolm Taylor

  • nar. 8.11.1937
    Kendal, Cumbria, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.2.2012 (74 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Bílý autobus
Robbery
1962 They Hanged My Saintly Billy

TV seriály

1978 Blakes 7 (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Friday Night (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Dark River (TV film)

TV seriály

1996 Ros na Rún (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
1980 Glamour Girls, The (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Dark River (TV film)

Host

TV pořady

1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace