foto

Oskar Thunberg

  • nar. 25.8.1976 (44 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti
2014 Tillbaka till Bromma
2013 Valčík pro Monicu
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2009 Vägen hem
2004 Duch jezera
Čtyři odstíny hnědé

TV seriály

2019 Fartblinda (TV seriál)
Elefanterna (E08)
Avsked (E07)
48 timmar (E06)
další epizody (8)
2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Ďáblův advokát (S06E04)
2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Lord Shall Be Our Companion (S01E03)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
1975-1976 (E04)
1972 (E03)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Livet enligt Rosa (TV seriál)
2004 Linné och hans apostlar (TV seriál)
Ørnen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky