foto

David Zimmerschied

  • nar. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marie fängt Feuer - Alles oder nichts (TV film)
Marie fängt Feuer - Den Mutigen gehört die Welt (TV film)
Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
Winterherz - Tod in einer kalten Nacht (TV film)
2018 Kill Me Today, Tomorrow I'm Sick!
Mein Bruder heißt Robert und ist ein Idiot
Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
Tatort - Sonnenwende (TV film)
2017 Maria Mafiosi
Whatever Happens
2016 Hattinger und der Nebel – Ein Chiemseekrimi (TV film)
Upíří sestry 3
2015 Blaue Stunde (studentský film)
Elser - mohl změnit svět
Storno - Todsicher versichert (TV film)
2013 Policistova žena
Válečná generace (TV film)
Wir sind viele am 24.07.2013
2012 Mord in bester Gesellschaft - Der Tod der Sünde (TV film)
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
2010 Masserberg (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Die wilden Herzen von St.Tropez (studentský film)
Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Totentanz (TV film)
2008 Beste Gegend
Buch des Alchemisten, Das
Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Tage wie Jahre
2007 Beste Zeit
Der geköpfte Hahn
2005 Neun
1994 Schartl

TV seriály

2019 Fett und Fett (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
2018 München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Die Aussteigerin (S01E05)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mann ohne Gedächtnis (S15E14)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Ráno po válce (E01)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Velký filmový sen (S14E01)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky