foto

Alexandra Finder

  • nar. 12.7.1977 (42 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plavání
2016 Aus der Haut (TV film)
Böser Wolf (TV film)
Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
2015 Tatort - Kollaps (TV film)
Unter Verdacht – Ein Richter (TV film)
V pavučině
2014 Tatort - Todesspiel (TV film)
2013 Antons Fest (studentský film)
Ein starkes Team - Prager Frühling (TV film)
Policistova žena
2010 Město pod tebou
2009 Tatort - Schweinegeld (TV film)
2007 Tři dívky
2006 Brinkmanns Zorn
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
2004 Eine unter Tausend (TV film)
Sám mezi dětmi (TV film)
2003 Spy Sorge
Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
2001 Ostrov hrůzy (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)

TV seriály

2019 Unschuldig (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einmal im Leben (S16E25)
2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Kettenreaktion (E20)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Schumannova chyba (S07E02)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zerrissene Seelen (S07E28)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwesternliebe (S01E21)
Abschied (S01E19)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Pohřební vůz (S02E22)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky