foto

Michel Francini

  • nar. 14.3.1921
    Paříž, Francie
  • zem. 10.3.2014 (92 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Crédit pour tous
Les insomniaques
2010 Colère (TV film)
2009 Galimatyáš
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
2006 Bénévole, Le
Comment lui dire (TV film)
2003 Furet, Le
2001 Piknik u Osirida (TV film)
2000 Glandeur, Le
1998 Robin des mers
1997 Et si on faisait un bébé? (TV film)
1996 For Ever Mozart
1995 Capitaine Cyrano (TV film)
1993 Dose mortelle (TV film)
1992 Návrat Casanovy
1989 Divine enfant
Invité surprise, L'
Rozchod po francouzsku
Un tour de manège
1988 Une nuit à l'Assemblée Nationale
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
Mémés sanglantes, Les (TV film)
1986 Marie Love (TV film)
Takhle to děláme v Moskvě
1985 Vive la mariée (TV film)
Štědrovečerní večeře (TV film)
1984 Parents ne sont pas simples cette année, Les
1982 Rose et le blanc, Le
Épreuve, L' (TV film)
1980 Aventures d'Yvon Dikkebusch, Les (TV film)
1979 Insulaires, Les (TV film)
Piège à cons, Le
1977 Emmenez-moi au Ritz (TV film)
Gloria
Roi des bricoleurs, Le
1975 Les Onze mille verges
Nenapravitelný
Návrat sedmé roty
Rudý Ibis
1974 Návrat velkého blondýna
On n'est pas sérieux quand on a 17 ans
1973 Buď zdráv, umělče!
1972 Monsieur Octave (TV film)
Muž, který přestal kouřit
1970 Roztržitý
1967 Playtime

TV seriály

2002 Groupe flag (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1989 En cas de bonheur (TV seriál)
Imogène (TV seriál)
1988 Amies de Miami, Les (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Anne jour après jour (TV seriál)
Les mystères de New York (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
Trois de coeur (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky