foto

Jaume Balagueró

  • nar. 2.11.1968 (49 let)
    Lleida, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Muse
2016 Inside
2014 [REC] 4: Apocalipsis
2007 REC
2002 Temnota
1994 Alicia

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(144)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace