foto

Jaume Balagueró

  • nar. 2.11.1968 (50 let)
    Lleida, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • REC 3: Počátek (2012)

    - První a druhý díl zrežírovali Paco Plaza a Jaume Balagueró společně. Třetí a čtvrtý díl si ale rozdělili s tím, že Paco natočil třetí a Jaume čtvrtý. (karlik4801)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Muse
2016 Inside
2014 [REC] 4: Apocalipsis
2007 REC
2002 Temnota
1994 Alicia

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(145)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace