foto

Tankred Dorst

  • nar. 19.12.1925
    Oberlind, Thüringen, Německá říše
  • zem. 1.6.2017 (91 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Kurve, Die - divadelní hra
2000 Fernando Krapp m'a écrit cette lettre (TV film) - divadelní hra
1992 Lange Gespräch mit dem Vogel, Das (TV film)
1984 Ameley, der Biber und der König auf dem Dach (TV film)
1983 Eisenhans
1980 Mosch
1978 Klaras Mutter (TV film)
1976 Dorothea Merz (TV film)
1975 Eiszeit
1973 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Šarlatové písmeno - původní scénář
1971 Der Pott (TV film)
1970 Piggies (TV film)
1969 Rotmord (TV film) - scénář, divadelní hra
1966 Richter von London, Der (TV film)
1964 Mutka (TV film) - divadelní hra
Suuri parjauspuhe kaupungin muurilla (TV film) - divadelní hra
1961 Kurve, Die (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1981 Polnischer Sommer (TV film)
1976 Dorothea Merz (TV film)
1975 Eiszeit
1970 Jonas oder Der Künstler bei der Arbeit (TV film)
Piggies (TV film)
1969 Ich bin ein Elefant, Madame

Režijní filmografie

Filmy

1983 Eisenhans
1980 Mosch
1978 Klaras Mutter (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky