foto

Dalibor Stach

  • nar. 2.12.1971 (48 let)
    Ostrov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2023 Alex
2022 Vimana
2021 Dimenze
2020 Tajemství Karmy
2006 Návrat cínové hole (studentský film)

Dokumentární

2019 Pan fotograf
Schopnosti - Vše o životě po životě vol. 2

Producentská filmografie

Filmy

2023 Alex
2022 Vimana
2021 Dimenze

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2021 Dimenze
2020 Tajemství Karmy

Scénografická filmografie

Filmy

2022 Vimana
2021 Dimenze

Kostymérská filmografie

Filmy

2021 Dimenze

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky