foto

Nicola Walker

  • nar. 15.5.1970 (50 let)
    Stepney, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 One Red Nose Day and a Wedding (TV film)
2016 The Circuit (TV film)
2014 Second Coming
2009 Návrat mrtvých (TV film)
2005 Střelba na psy
2004 Letka Bouřliváků
2000 Zlaťák
1997 Cows (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
1994 Důvěra (TV film)
Milner (TV film)
Čtyři svatby a jeden pohřeb

TV seriály

2020 The Split (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Episode 3 (S05E03)
Episode 2 (S05E02)
další epizody (4)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
The Split (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
To Have And To Hold (S04E04)
2017 Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 River (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2013 Heading Out (TV seriál)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Scott and Bailey (TV seriál)
Futures (S03E08)
Witness (S03E05)
Cradle (S03E04)
další epizody (4)
2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Mateřské pouto (TV seriál)
Prisoners Wives (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The Longest Day (S03E05)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S10E06)
Epizoda 5 (S10E05)
Epizoda 4 (S10E04)
další epizody (6)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
ID (S04E01)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S09E08)
Epizoda 7 (S09E07)
Epizoda 6 (S09E06)
další epizody (8)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
Epizoda 7 (S08E07)
Epizoda 6 (S08E06)
další epizody (8)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
Rozpolceni (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
další epizody (6)
2005 Broken News (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2003 New Tricks (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2000 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
I mrtví vraždí (S05E01)
1999 People Like Us (TV seriál)
The Last Train (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Chalk (TV seriál)
Doteky zla (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 A View From the Bridge (divadelní záznam)
2012 Podivný případ se psem (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)